Hedelmälotta

Hedelmälotta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmälotta

Hedelmälotta

Hyydykejälkiruoka syntyy maustetusta rahkasta ja raejuustosta. Monikäyttöinen raejuusto on omiaan myös jälkiruokien valmistukseen.

Valmistusaika

Työaika
35 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 35 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 (isoa)
appelsiinia
1 tlk (298/175 g)
säilykemandariineja
4
liivatelehteä
2 dl
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Kuori appelsiinit veitsellä. Lohko ne kalvottomiksi ja paloittele. Valuta mandariinit siivilässä.
  2. Vuoraa pyöreäpohjainen kulho kelmulla. Asettele mandariinilohkot kulhon pohjalle ja reunoille niin pitkälle kun niitä riittää.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Vatkaa kerma vaahdoksi. Valuta appelsiinipaloista irronnutta mehua tilkka kattilaan. Kuumenna. Sulata kuiviksi puristetut liivatelehdet mehuun. Sekoita rahkaan raejuusto, sokeri, appelsiinipalat, kermavaahto ja viimeisenä haalea liivateseos huolellisesti sekoittaen.
  4. Kaada seos kulhoon. Anna hyytyä seuraavaan päivään. Kumoa hyytelö tarjolle

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›