
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 150 g mantelimassaa
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 kananmuna
- 1 rkl sokeria
- 1 tlk (420/240 g) säilykeaprikoosia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Taputtele taikina piirasvuoan (Ø n. 28 cm) pohjalle ja reunoille. Laita esipaiston ajaksi taikinan reunojen päälle foliosuikaleita, jotta taikina pysyy reunoilla. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Lisää piiraan pohjalle karkeaksi raastettu mantelimassa ja rahka-muna-sokeriseos. Asettele päälle aprikoosit. Paista 200 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
30,3 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa