AURA purjokeitto

AURA purjokeitto

Purjo on lempeänmakuinen ja sopii siten loistavasti vahvan AURA sinihomejuuston makupariksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
purjoa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2 - 3 rkl
1 rkl
vehnäjauhoja
6 dl
vettä
½
kana- tai kasvisliemikuutiota
1 pussi (150 g)
1 prk (150 g)
Valio crème fraîchea 28%

tai 2 dlValio ruokakermaa
2 rkl
hienonnettua persiljaa
½ tl
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Viipaloi hyvin pesty purjo. Paloittele sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota ne kattilassa pehmeiksi, älä ruskista
  2. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää vesi sekä liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 min. Sekoita välillä.
  3. Lisää AURA sekä crème fraîche ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto. Mausta pippurilla. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
Vinkki

Vinkki

Paahda kuivalla pannulla krutonkeja kuivahtaneesta paahtoleivästä. Lisää krutongit keiton pinnalle.
Lisukkeeksi
Tomaattiset solmusämpylät
1 h 20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›