Broileriohratto

Broileriohratto

40 min
keskitaso
137 kcal / 100g
1
1

Ohratto on suomalainen vastine risotolle. Broileriohratto on maittavaa arki- tai viikonloppuruokaa.

Ainekset

5 annosta
2 dl
rikottuja ohrasuurimoita
1
kanaliemikuutio
400 g
broilerin rintafileetä tai -suikaleita
2 rkl
1
purjo hienonnettuna
100 g
juuriselleriä suikaloituna
1 pkt (120 g)
fileepekonia hienonnettuna
2 dl
tomaattimehua
2 dl
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
½ rkl
basilikaa
1 dl
hienonnettua persiljaa

Pinnalle

parmesaania lastuina

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi kanaliemessä (n. 20 min).
  2. Suikaloi broilerin rintafileet ja ruskista kevyesti voissa. Lisää purjo, valkosipuli ja sellerisuikaleet ja anna kypsyä hetki. Lisää pekoni ja anna saada hieman väriä.
  3. Kaada joukkoon tomaattimehu ja ruokakerma. Mausta. Anna kiehua miedolla lämmöllä kypsäksi.
  4. Yhdistä kypsät ohrasuurimot broileriseokseen. Tarkista maku ja lisää persilja joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)