Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (160 g) porkkana
- 2-3 (125 g) salottisipulia
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl risottoriisiä
- 8 dl kuumaa vettä
- 1½ kanaliemikuutiota
-
2 dl
Valio appelsiinitäysmehuaValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 300 g grillattua broilerin rintaleikettä (nahattomaksi ja luuttomaksi perattuna)
- ½ tl sitruunapippuria
- 1 rkl limettimehua
- 0 kg limetin kuori
-
½ prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkana aivan pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne sekä hienonnetut salottisipulit ja riisi läpikuultaviksi voissa. Älä ruskista.
- Valmista kanaliemi: Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutiot. Lisää liemestä n. 1/3 kattilaan riisin joukkoon. Keitä välillä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin.
- Lisää liemi pienissä erissä sekä appelsiinitäysmehu. Sekoita välillä ja keitä hiljalleen, kunnes riisi alkaa pehmetä (n. 20 min), mutta siinä on vielä purutuntumaa jäljellä.
- Lisää perattu broilerinliha pieninä kuutioina. Mausta risotto sitruunapippurilla, limettimehulla ja pestyn limetin ohuelti raastetulla pintakuorella.
- Lisää crème fraîche. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista suola.
- Lisää juusto lopuksi tai vasta annostelun yhteydessä. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- limetin kuori
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.