Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku onnistuu helposti näppärien valmiiden gluteenittomien jauhoseosten avulla. Kaurajauho tämäköittää pannukakun rakennetta ja lisää makua. Tässä pannukakussa et juuri huomaa eroa tavalliseen pannukakkuun.

1 h 10 min
helppo
146 kcal / 100g
1
3

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
4
kananmunaa
1 l
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta
2 dl
kaurajauhoja , tarkista gluteenittomuus
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ dl

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
  3. Anna turvota 30 min.
  4. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle (30 x 40 cm).
  5. Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
  6. Tarjoa pannukakku haaleana tai jäähtyneenä hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
115 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)