Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku

Gluteeniton pannukakku onnistuu helposti näppärien valmiiden gluteenittomien jauhoseosten avulla. Kaurajauho tämäköittää pannukakun rakennetta ja lisää makua. Tässä pannukakussa et juuri huomaa eroa tavalliseen pannukakkuun.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
turvotus
30 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
1010 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
4
kananmunaa
1 l
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta
2 dl
kaurajauhoja , tarkista gluteenittomuus
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ dl

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
  3. Anna turvota 30 min.
  4. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle (30 x 40 cm).
  5. Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 15 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
  6. Tarjoa pannukakku haaleana tai jäähtyneenä hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.