Grillattu parsa & vaahdotettu Viola

Grillattu parsa & vaahdotettu Viola

20 min
helppo
90 kcal / 100g
1
1

Tuore vihreä parsa on merkki keväästä keittiön puolella. Grillaa parsat ja tarjoile yksinkertaisen herkullisen tuorejuustovaahdon kera. Mausta tuorejuusto parmesaanilla, joka sopii loistavasti yhteen parsan kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 nippu
tuoretta parsaa
vettä , merisuolaa, ripaus sokeria

Vaahdotettu Viola

1 rasia (200 g)
50 g
parmesaania
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Vaahdota Viola-tuorejuustoa sähkövatkaimella, kunnes se on kuohkeaa ja kiinteää. Sekoita joukkoon hienoksi raastettu parmesaani ja mustapippuria
  2. Poista parsoista puumaiset kannat ja kuori tyviosat. Kiehauta vesi, suola ja sokeri. Käytä vettä sen verran, että parsat juuri ja juuri peittyvät. Esikypsennä parsoja koosta riippuen n. 3 min. Valuta.
  3. Aseta 5 parsaa vieriviereen leikkuulaudalle. Pujottele muutama puinen grillivarras parsojen läpi. Voit myös grillata parsat halsterissa. Grillaa parsoja grillissä tai parilassa pari minuuttia. Käännä ja grillaa toista puolta vielä minuutti.
  4. Tarjoa lämpimänä alkuruokana vaahdotetun Viola-lisäkkeen kanssa.

Vinkki

* Varaa parsaa alkupalaan 150 g / ruokailija ja pääruoka-annokseen 300 g / ruokailija

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
90 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
81 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)