Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Grillitomaatit

Grilliä kannattaa hyödyntää monipuolisesti kesän ruoanvalmistuksessa. Nämä helppoakin helpommat grillitomaatit valmistuvat siinä sivussa ja maistuvat lisäkkeenä.

Grillitomaatit
Grillitomaatit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Leikkaa tomaateista "hattu". Poista tomaatin sisältä siemenet ja neste. Leikkaa myös pohjasta ohut siivu pois, että tomaatit pysyvät pystyssä.
  2. Täytä tomaatit juustolla pientä lusikkaa käyttäen. Lisää hiukan hienonnettua rosmariinia tai voit käyttää myös persiljaa tai ruohosipulia.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 8 min tai grillaa tasoparilalla tai folion sisällä, kunnes tomaatti pehmiää sopivasti.
  4. Tarjoa grillatun makkaran ja lihan tai kalan lämpimänä lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 2,8 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta rosmariinia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search