Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g luumutomaatteja
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Voit kokeilla myös:- 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa tomaateista "hattu". Poista tomaatin sisältä siemenet ja neste. Leikkaa myös pohjasta ohut siivu pois, että tomaatit pysyvät pystyssä.
- Täytä tomaatit juustolla pientä lusikkaa käyttäen. Lisää hiukan hienonnettua rosmariinia tai voit käyttää myös persiljaa tai ruohosipulia.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 8 min tai grillaa tasoparilalla tai folion sisällä, kunnes tomaatti pehmiää sopivasti.
- Tarjoa grillatun makkaran ja lihan tai kalan lämpimänä lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 73 kcalProteiini 4,3 gHiilihydraatti 2,8 gRasva 4,7 gTyydyttynyt rasva 2,6 gRavintokuitu 1,1 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.