Grillitomaatit

Grillitomaatit

Grilliä kannattaa hyödyntää monipuolisesti kesän ruoanvalmistuksessa. Nämä helppoakin helpommat grillitomaatit valmistuvat siinä sivussa ja maistuvat lisäkkeenä.

Ainekset6 kpl

6 kpl
500 g
luumutomaatteja
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 pussiValio AURA® murua
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Leikkaa tomaateista "hattu". Poista tomaatin sisältä siemenet ja neste. Leikkaa myös pohjasta ohut siivu pois, että tomaatit pysyvät pystyssä.
  2. Täytä tomaatit juustolla pientä lusikkaa käyttäen. Lisää hiukan hienonnettua rosmariinia tai voit käyttää myös persiljaa tai ruohosipulia.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 8 min tai grillaa tasoparilalla tai folion sisällä, kunnes tomaatti pehmiää sopivasti.
  4. Tarjoa grillatun makkaran ja lihan tai kalan lämpimänä lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›