
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- 3 rkl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 2 dl (120 g) puolukoita
- 3 rkl sokeria
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 70-100 g halvaa
Päälle
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ tl vaniljasokeria
- 1 dl (60 g) puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahdon joukkoon samalla sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.
- Paista 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
- Soseuta puolukat, lisää sokeri ja hienonna halva. Yhdistä täytteen aineet keskenään ja levitä pohjalle. Kääri rullaksi leivinpaperin avulla, jätä saumapuoli alle. Nosta tarjoiluastiaan.
- Kuorruta maustetulla kermavaahdolla. Koristele puolukoilla ja murennetulla halvalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
23,9 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa