Siirry sisältöön
Irish cream toscapullat

Irish cream toscapullat

Tuore pulla on monien mielestä vastustamaton leivonnainen. Tällä kertaa pullien täytteessä maistuu herkullinen yhdistelmä maustettua rahkaa ja rapeaa mantelitoscaa.

Irish cream toscapullat

Ainesosat

pullaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2½ dl
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 25 g hiivaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl sokeria
  • 1½ tl kardemummaa
  • ½ tl suolaa
  • 7½ dl vehnäjauhoja
  • 75 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon

Voiteluun

  • 1 kananmuna

Täyte


Ohje

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon, sekoita. Lisää muna, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Lisää vähitellen loput jauhot ja sulatettu voi taikinaan. Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota taikina liinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Vaivaa taikina. Jaa 15 osaan ja pyöritä pulliksi. Käytä jauhoja apuna tarpeen mukaan. Nosta kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle ja kohota hyvin liinan alla.
  4. Paina pullien keskelle syvennys voimakkaasti esim. pienen juomalasin pohjalla painaen. Voitele reunat kananmunalla.
  5. Jaa rahka pullien syvennyksiin. Kiehauta kerma, sokeri, voi ja vehnäjauhot kattilassa. Lisää joukkoon mantelilastut. Jaa seos rahkan päälle.
  6. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 326 kcal
Proteiini 8,9 g
Hiilihydraatti 36,4 g
Rasva 15,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search