Jäädytetty vegaaninen mangokakku

Jäädytetty vegaaninen mangokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Jäädytetty vegaaninen mangokakku

Jäädytetty vegaaninen mangokakku

Jäädytetty mangosmoothiekakku on hyvä vaihtoehto kesäisiin juhliin, mikäli vieraissa on vegaanista ruokavaliota noudattavia juhlijoita. Kakku on jäädykemäisen raikas. Huomaa kuitenkin, että kakku sulaa lopulta nesteeksi, joten se tarjoillaan kohmeisena.

Valmistusaika

Työaika
20 min
temperointi
1 h
pakastimessa
2 h
Yhteensä
3 h 20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

150 g
keksejä
50 g
kookosöljyä

Täyte

3 prk (à 150 g)
200 g ( 1 iso)
kypsää banaania
200 g (1)
mangoa

Koristeluun

200 g
mangoa
100 g
karhunvatukoita
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Murskaa keksit. Sulata kookosöljy ja sekoita keksimurun joukkoon. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Soseuta gurtti, banaani ja mango. Kaada vuokaan ja peitä. Anna pakastua väh. 2 h.
  3. Ota vuoka huoneenlämpöön n. 1 h ennen tarjoilua, irrota reunus. Nosta tarjoiluvadille.
  4. Koristele ja tarjoa kohmeisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›