Jäädytetty vegaaninen mangokakku

Jäädytetty vegaaninen mangokakku

Jäädytetty mangosmoothiekakku on hyvä vaihtoehto kesäisiin juhliin, mikäli vieraissa on vegaanista ruokavaliota noudattavia juhlijoita. Kakku on jäädykemäisen raikas. Huomaa kuitenkin, että kakku sulaa lopulta nesteeksi, joten se tarjoillaan kohmeisena.

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

150 g
keksejä
50 g
kookosöljyä

Täyte

3 prk (à 150 g)
200 g ( 1 iso)
kypsää banaania
200 g (1)
mangoa

Koristeluun

200 g
mangoa
100 g
karhunvatukoita
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Murskaa keksit. Sulata kookosöljy ja sekoita keksimurun joukkoon. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Soseuta gurtti, banaani ja mango. Kaada vuokaan ja peitä. Anna pakastua väh. 2 h.
  3. Ota vuoka huoneenlämpöön n. 1 h ennen tarjoilua, irrota reunus. Nosta tarjoiluvadille.
  4. Koristele ja tarjoa kohmeisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)