Jogurttivoitaikina

Jogurttivoitaikina

10 min
helppo
367 kcal / 100g
0
0

Jogurttivoitaikinasta valmistat ihanan murean ja maukkaan piirakkapohjan. Se sopii myös suolaisten tai makeiden pasteijoiden ja piirasten kuoreksi.

Ainekset

null annosta
150 g
4 ½ dl
hiivaleipävehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 dl

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  2. Anna kovettua jääkaapissa suorakaiteen muotoisena kelmussa. Kauli uunipannun kokoiseksi ja lisää haluamasi täyte

Vinkki

* Rahka-, peruna-, kermaviili- ja jogurttivoitaikina sopivat hyvin suolaisiin leivonnaisiin. Makeisiin leivonnaisiin soveltuvat esimerkiksi rahka- ja kermaviilivoitaikina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
367 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
23 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)