Juusto-katkarapusalaatti

Juusto-katkarapusalaatti

Juhlava juustosalaatti on raikas, mutta ruokaisa tarjottava kesän juhliin.

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 pkt (350 g)
Valio Turunmaa® juustoa

tai 1 pktValio Ritari® juustoa
400 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
2 - 3
päärynää
3
klementiiniä
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
n. 200 g
1 - 3 erilaista salaattia
1 tlk (240/142 g)
kivettömiä kalamata-oliiveja

Sinappikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
hunajaa tai sokeria
¼ tl
suolaa
½ rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja paloittele päärynät. Viipaloi tai paloittele klementiinit. Halkaise tomaatit. Revi salaatit. Valuta oliivit.
  2. Asettele ainekset kerroksittain salaattikulhoon tai laakealle vadille. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
172 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›