Juusto-katkarapusalaatti

Juusto-katkarapusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-katkarapusalaatti

Juusto-katkarapusalaatti

Juhlava juustosalaatti on raikas, mutta ruokaisa tarjottava kesän juhliin.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 pkt (350 g)
Valio Turunmaa® juustoa

tai 1 pktValio Ritari® juustoa
400 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
2 - 3
päärynää
3
klementiiniä
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
n. 200 g
1 - 3 erilaista salaattia
1 tlk (240/142 g)
kivettömiä kalamata-oliiveja

Sinappikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
hunajaa tai sokeria
¼ tl
suolaa
½ rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja paloittele päärynät. Viipaloi tai paloittele klementiinit. Halkaise tomaatit. Revi salaatit. Valuta oliivit.
  2. Asettele ainekset kerroksittain salaattikulhoon tai laakealle vadille. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›