Juusto-yrttipatongit

Juusto-yrttipatongit

Itsetehdyt patongit maistuvat koko perheelle tai kaveriporukalle, ja ne sopivat vaikkapa salaatin ja keittojen seuraksi tai iltapalaksi.

45 min
keskitaso
300 kcal / 100g
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
200 g
5 dl
vettä
50 g
hiivaa
½ rkl
suolaa
2 rkl
pizzamaustetta
2 pussia (à 150 g)
12 - 14 dl (n. 800 g)
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Sulata voi ja jäähdytä. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää voisula, mausteet, juustoraaste ja osa jauhoista
  2. Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla.
  3. Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi. Kääri vinoittain rulliksi ja nosta pelleille. Anna kohota.
  4. Tee viiltoja pintaan. Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›