
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (245 g)
Valio Mustaleima™ juustoaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas juusto sopii…
- 200 g Brie juustoa
Mantelisiirappi (n. 3 dl)
- ¾ dl sokeria
- 1½ dl kuorittuja manteleita
- 75 g saksanpähkinöitä
-
1 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 1 dl vaahterasiirappia tai hunajaa
Tarjoiluun
- 0 kg omenaa ja/tai viinirypäleitä
- 0 kg patonkia tai voileipäkeksejä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin mantelisiirappi: Sulata sokeri teräskattilassa ja anna paahtua kauniin vaaleanruskeaksi. Varo, ettei sokeri pala. Nosta kattila levyltä.
- Sekoita sulaan sokeriin karkeasti rouhitut mantelit ja pähkinät. Lisää omenatäysmehu ja vaahterasiirappi. Keitä 4 - 5 min.
- Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Siirappi sakenee jäähtyessään
- Tarjoa mantelisiirappia juustojen ja hedelmien sekä patongin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
379 kcal
Proteiini
17,5 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
24,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- omenaa
- patonkia