Juustoinen juuresmuhennos

Juustoinen juuresmuhennos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen juuresmuhennos

Juustoinen juuresmuhennos

Juustoinen juuresmuhennus maistuu erilaisten liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (à 500 g)
juureskuutioita

tai 3 pussiakeittojuureksia
2 rkl
1 tl
timjamia tai rosmariinia
1 dl
vettä
2 dl
1 pussi (130 g)
suolaa
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää juureskuutiot. Paista juureksia välillä sekoitellen. Lisää yrtti.
  2. Kaada pannulle vesi ja anna juuresten hautua hiljalleen sopivan kypsiksi.
  3. Lisää pannulle ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persiljasilppua.
  4. Tarjoa sellaisenaan tai paistetun lihan, kalan, makkaran tai lihapullien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›