Juustoinen katkarapusalaatti

Juustoinen katkarapusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen katkarapusalaatti

Juustoinen katkarapusalaatti

Herkuttele tällä maukkaalla, mutta helpolla salaatilla vaikka viikonlopun kunniaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
150 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
½ pkt (à 350 g)
400 g
makeaa melonia
½ pkt
kevätsipulia tai n. 1 dl ruohosipulia
1 ruukku
jääsalaattia

Kastike

2 dl
2 ½ rkl
makeaa chilikastiketta

Ohje

  1. Sulata katkaravut ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi juusto. Kuori meloni ja poista siemenet. Leikkaa meloni kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Revi salaatti. Kokoa ainekset kerroksittain salaattimaljaan.
  2. Sekoita jogurttiin chilikastike. Tarjoa kastike eri kulhosta

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.