Juustoinen sienipasta

Juustoinen sienipasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen sienipasta

Juustoinen sienipasta

Tuoreet sienet maistuvat mainioilta, mutta tämä kastike onnistuu myös pakastetuista ja suolatuista sienistä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
200 g
pastaa
n. 6 dl (n. 250 g)
tuoreita sieniä , esim. tatteja, paloiteltuna
1 - 2 rkl
1
sipuli
½ tl
mustapippuria rouhittuna
1 prk (2,5 dl)

Tarjoiluun

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla sekoitellen kunnes enin neste haihtuu.
  3. Lisää Oivariini ja hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee. Lisää pippuri ja juustokerma. Kuumenna.
  4. Valuta keitetty pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Ripottele juustoraastetta annosten pinnalle.
Vinkki

Vinkki

Käytä tuoreiden sienien sijaan n. 200 g pakastesieniä tai n. 25 g kuivattuja sieniä, jotka ensin liotetaan haaleassa vedessä puolisen tuntia tai n. 150 g hyvin liotettuja, kiehautettuja suolasieniä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›