Kahden kaalin jauhelihapaistos

Kahden kaalin jauhelihapaistos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kahden kaalin jauhelihapaistos

Kahden kaalin jauhelihapaistos

Herkullinen kukkakaalista, parsakaalista ja jauhelihasta valmistettu paistos on täyttävää ruokaa sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
15 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 1 kg)
kukkakaalia
300 g
parsakaalia
10 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 iso
sipuli
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
2 dl
½ palaa (à 350 g)

Ohje

  1. Keitä paloitellut kukkakaalit ja parsakaalin varret suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, n. 5 min. Lisää parsakaalin kukinnot ja keitä n. 3 min. Valuta kasvikset siivilässä ja siirrä voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli.
  3. Mausta. Lisää ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada lihaseos vuokaan ja nosta kaaleja hieman näkyviin.
  4. Paista 225 asteessa 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta 5 - 10 min.
Vinkki

Vinkki

* Käytä tuoreiden kasvisten sijaan pakastettua kukka- ja parsakaalia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›