
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.38
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 1 kg) kukkakaalia
- 300 g parsakaalia
- 10 dl vettä
- 1 tl suolaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 iso sipuli
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ palaa (à 350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoa raastettunaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä paloitellut kukkakaalit ja parsakaalin varret suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, n. 5 min. Lisää parsakaalin kukinnot ja keitä n. 3 min. Valuta kasvikset siivilässä ja siirrä voideltuun uunivuokaan.
- Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli.
- Mausta. Lisää ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada lihaseos vuokaan ja nosta kaaleja hieman näkyviin.
- Paista 225 asteessa 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta 5 - 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa