Kahden kaalin jauhelihapaistos

Kahden kaalin jauhelihapaistos

Herkullinen kukkakaalista, parsakaalista ja jauhelihasta valmistettu paistos on täyttävää ruokaa sellaisenaan.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 1 kg)
kukkakaalia
300 g
parsakaalia
10 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 iso
sipuli
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua mustapippuria
2 dl
½ palaa (à 350 g)

Ohje

  1. Keitä paloitellut kukkakaalit ja parsakaalin varret suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, n. 5 min. Lisää parsakaalin kukinnot ja keitä n. 3 min. Valuta kasvikset siivilässä ja siirrä voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli.
  3. Mausta. Lisää ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada lihaseos vuokaan ja nosta kaaleja hieman näkyviin.
  4. Paista 225 asteessa 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta 5 - 10 min.
Vinkki

Vinkki

* Käytä tuoreiden kasvisten sijaan pakastettua kukka- ja parsakaalia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›