Bataatti-jauhelihalaatikko

Bataatti-jauhelihalaatikko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Bataatti-jauhelihalaatikko

Bataatti-jauhelihalaatikko

Kokeile jauhelihan seuraksi uuniruokaan raejuustoa sekä tärkkelyspitoista, makeaa bataattia.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 (180 g)
iso sipuli
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
2 - 3 (1 kg)
bataattia
150 g (3 dl)
1 prk (200 g)
4 dl
3
kananmunaa
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla. Mausta.
  2. Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi. Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto. Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti. Vatkaa munat ja maito keskenään. Mausta suolalla. Kaada munamaito vuokaan. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
  3. Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu. Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›