
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni105°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g ruodotonta kalaa esim. kirjolohta
-
1 dl
Valio kevytkermaaLaktoositon Valio kevytkerma sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Lämpimiin ruokiin kevytkerma lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 5 rkl korppujauhoja
- 2 keltuaista
- 1¼ tl suolaa
- 3 rkl sitruunamehua
- ¼ tl valkopippuria
- 2 valkuaista
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
Koristeluun
- 50 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
Jaa resepti
Ohje
- Jauha kala monitoimikoneessa. Sekoita korppujauhot kerman ja creme fraichen joukkoon, anna turvota hetki.
- Sekoita keltuaiset ja mausteet kalamassaan. Lisää lopuksi valkuaiset kovaksi vaahdoksi vatkattuna. Paloittele katkaravut veitsellä.
- Kaada puolet seoksesta voideltuun, n. 2 litran vetoiseen vuokaan. Ripottele katkaravut päälle ja lisää loppu murekeseos.
- Peitä vuoka alumiinifoliolla. Kypsennä vesihauteessa 105 asteessa 1 t. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
- Koristele katkaravuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa