Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g) tex-mex pakastekasvissekoitusta, esim Apetit
- 150 g kesäkurpitsaa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl sweet chilikastiketta
- 1-2 avokadoa
- 4-6 vehnätortillaa
-
2 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Paista pannulla rasvassa pakastevihannessalsa kypsäksi. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja sekoita vihannesten joukkoon. Paista vielä muutama min.
- Valmista kastike. Sekoita fraîchen joukkoon sweet chili ja ripaus suolaa. Leikkaa avokadot viipaleiksi.
- Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan esim. mikroaaltouunissa. Täytä tortillat kasvistäytteellä, avokadoviipaleilla, kastikkeella ja juustolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.