
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 keltainen paprika
- 2 sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (300 g) kesäkurpitsa
- 1 pussi (200 g) pakastemaissia
- 1 pussi (200 g) vihreitä pakastepapuja
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ kasvisliemikuutio
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ tl suolaa
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- ½ dl hienonnettua basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Lohko kesäkurpitsa. Hauduta niitä hetki Oivariini rasvassa
- Lisää maissit, pavut ja valkosipuli. Murenna joukkoon liemikuutio ja lisää smetana. Mausta suolalla. Hauduta kypsäksi.
- Lisää lopuksi hienonnetut yrtit.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa