Katkarapu-avokadoleivät

Katkarapu-avokadoleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-avokadoleivät

Katkarapu-avokadoleivät

Tarjoa näitä näyttäviä ja herkullisia katkarapu-avokadoleipiä alkupalana tai buffetpöydässä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 kpl

6 kpl
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 iso
avokado
1 - 1 1/2 rkl
sitruunamehua
1 prk (120 g)
½ tl
sitruunapippuria
6 viipaletta
ruisvuokaleipää
2 rkl
salaatinlehtiä
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Erota niistä 1/3 koristeeksi.
  2. Ota halkaistusta avokadosta siemen pois ja irrota hedelmäliha. Hienonna se veitsellä. Lisää sitruunamehu.
  3. Vatkaa smetana vaahdoksi (n. 1/2 min). Yhdistä katkaravut, avokado ja smetana. Mausta.
  4. Voitele leivät. Aseta salaatinlehtiä leiville. Lusikoi katkarapu-avokadoseosta päälle. Koristele katkaravuilla, munalohkoilla ja yrtillä. Tarjoa alkupalana.
  5. VINKKI Voit käyttää koristeeksi myös viiriäisen munia

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›