Katkarapu-avokadoleivät

Katkarapu-avokadoleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Katkarapu-avokadoleivät

Katkarapu-avokadoleivät

Tarjoa näitä näyttäviä ja herkullisia katkarapu-avokadoleipiä alkupalana tai buffetpöydässä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset6 kpl

6 kpl
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 iso
avokado
1 - 1 1/2 rkl
sitruunamehua
1 prk (120 g)
½ tl
sitruunapippuria
6 viipaletta
ruisvuokaleipää
2 rkl
salaatinlehtiä
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Erota niistä 1/3 koristeeksi.
  2. Ota halkaistusta avokadosta siemen pois ja irrota hedelmäliha. Hienonna se veitsellä. Lisää sitruunamehu.
  3. Vatkaa smetana vaahdoksi (n. 1/2 min). Yhdistä katkaravut, avokado ja smetana. Mausta.
  4. Voitele leivät. Aseta salaatinlehtiä leiville. Lusikoi katkarapu-avokadoseosta päälle. Koristele katkaravuilla, munalohkoilla ja yrtillä. Tarjoa alkupalana.
  5. VINKKI Voit käyttää koristeeksi myös viiriäisen munia

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.