Katkarapu-mangococktail

Katkarapu-mangococktail

Katkarapu-mangococktailissa maistuu pirteä inkivääri ja täyteläinen Polar juusto. Chili tuo mukavaaa potkua tähän alkuruokaan.

2 h 20 min
helppo
171 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
180 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
1
kypsä mango
150 g

Inkiväärismetana

pieni pala (1 tl)
tuoretta inkivääriä
½
punaista chilipalkoa
1 prk (120 g)
2 tl
limetti- tai sitruunamehua
1 tl
sokeria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

limettiä tai sitruunaa

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori mango ja poista siitä kivi. Kuutioi mango ja juusto
  2. Kuori ja hienonna inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Sekoita inkiväärismetanan aineet keskenään.
  3. Laita katkarapuja, mangoa ja juustoa tarjoilumaljoihin kerroksittain. Lusikoi päälle inkiväärismetanaa.
  4. Koristele limetin lohkoilla.
  5. Tarjoa alkuruoaksi rapeakuorisen leivän kanssa.

Vinkki

Inkiväärismetana sopii tarjottavaksi myös lohen, sillin ja mädin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
192 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)