
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 4 wrap-tortilloja
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 1 (100 g) punasipuli tai pala purjoa
- 2 dl (80 g) siemenettömiä viinirypäleitä
- 50-70 g salaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Valuta sulatetut katkaravut lävikössä.
- Voitele tortillat tuorejuustolla.
- Jaa valutetut katkaravut, hienonnettu sipuli, puolitetut viinirypäleet ja salaattisekoitus tasaisesti tortilloille.
- Rullaa tortillat ja puolita viistottain.
- Tarjoa ilta- tai välipalana. Sopii myös kevyeksi lounaaksi.
TARJOILUVINKIT
- Tarjoa wrapit pieniksi paloiksi leikattuina ja cocktailtikuin kiinnitettyinä esim. buffetpöydässä. Paloittele katkaravut tällöin pienemmiksi, jotta ne jakaantuvat tasaisesti.
KYLMÄSAVULOHIWRAPIT
- Korvaa katkaravut ohueksi siivutetulla kylmäsavulohella (150 g).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa