Katkarapuwrapit

Katkarapuwrapit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Katkarapuwrapit

Katkarapuwrapit

Nopea ja näyttävä väli- tai iltapala. Sopii tarjottavaksi pienempiin paloihin leikattuna myös cocktailtarjoilussa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 kpl

4 kpl
1 pussi (180 g)
katkarapuja, MSC-sertifioitu
4 kpl
wrap-tortilloja
1 rasia (200 g)
1 (100 g)
punasipuli tai pala purjoa
2 dl
siemenettömiä viinirypäleitä
50 - 70 g
salaattisekoitusta

Ohje

  1. Valuta sulatetut katkaravut lävikössä.
  2. Voitele tortillat tuorejuustolla.
  3. Jaa valutetut katkaravut, hienonnettu sipuli, puolitetut viinirypäleet ja salaattisekoitus tasaisesti tortilloille.
  4. Rullaa tortillat ja puolita viistottain.
  5. Tarjoa ilta- tai välipalana. Sopii myös kevyeksi lounaaksi.
  6. TARJOILUVINKIT

  7. Tarjoa wrapit pieniksi paloiksi leikattuina ja cocktailtikuin kiinnitettyinä esim. buffetpöydässä. Paloittele katkaravut tällöin pienemmiksi, jotta ne jakaantuvat tasaisesti.
  8. KYLMÄSAVULOHIWRAPIT

  9. Korvaa katkaravut ohueksi siivutetulla kylmäsavulohella (150 g).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›