Katkarapuwrapit

Katkarapuwrapit

Nopea ja näyttävä väli- tai iltapala. Sopii tarjottavaksi pienempiin paloihin leikattuna myös cocktailtarjoilussa.

25 min
helppo
145 kcal / 100g
6
8

Ainekset4 kpl

4 kpl
1 pussi (180 g)
katkarapuja, MSC-sertifioitu
4 kpl
wrap-tortilloja
1 rasia (200 g)
1 (100 g)
punasipuli tai pala purjoa
2 dl
siemenettömiä viinirypäleitä
50 - 70 g
salaattisekoitusta

Ohje

  1. Valuta sulatetut katkaravut lävikössä.
  2. Voitele tortillat tuorejuustolla.
  3. Jaa valutetut katkaravut, hienonnettu sipuli, puolitetut viinirypäleet ja salaattisekoitus tasaisesti tortilloille.
  4. Rullaa tortillat ja puolita viistottain.
  5. Tarjoa ilta- tai välipalana. Sopii myös kevyeksi lounaaksi.
  6. TARJOILUVINKIT

  7. Tarjoa wrapit pieniksi paloiksi leikattuina ja cocktailtikuin kiinnitettyinä esim. buffetpöydässä. Paloittele katkaravut tällöin pienemmiksi, jotta ne jakaantuvat tasaisesti.
  8. KYLMÄSAVULOHIWRAPIT

  9. Korvaa katkaravut ohueksi siivutetulla kylmäsavulohella (150 g).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)