Kaurapuustit

Kaurapuustit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kaurapuustit

Kaurapuustit

Täytä korvapuustit vaihteeksi uudella tapaa muffinivuoissa. Kaurasta ja fariinisokerista syntyy herkullinen täyte. 

Valmistusaika

Työaika
35 min
kohotus
1 h
uunissa
12 min
Yhteensä
1 h 47 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset16 kpl

16 kpl

Taikina

2 ½ dl
25 g
hiivaa
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
½ rkl
kardemummaa
n. 8 dl
vehnäjauhoja
¾ dl

Fariinisokeri-kauratäyte

1 dl
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita

Voiteluun

1
kananmuna

Ohje

  1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää Oivariini. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Kauli taikina 40 x 60 cm:n kokoiseksi levyksi. Yhdistä täytteen ainekset. Levitä täyte levylle. Kääri levy rullaksi. Leikkaa rulla 16 osaan (n. 4 cm:n paloiksi).
  3. Aseta palat isoihin, paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellin vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele munalla.
  4. Paista 225 asteessa n. 12 min. Sirota pullille halutessasi tomusokeria ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
320 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
4,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›