Kesäinen Oivariini sipulikastike

Kesäinen Oivariini sipulikastike

Kesäsipulikastike kelpaa niin uusille perunoille, kasviksille kuin kalallekin.

Ainekset4 annosta

4 annosta
100 g
2 - 3 (100 g)
kesäsipulia
½ dl
vettä
mustapippuria myllystä
2 - 3 rkl
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Hienonna sipulit. Sulata Oivariini kattilassa. Lisää hienonnetut sipulit. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää ja läpikuultavaa.
  2. Lisää tilkka vettä. Anna kiehua hetkisen, että kastike sakenee sopivasti.
  3. Mausta ripauksella pippuria. Lisää hienonnettu tilli tai ruohosipuli juuri ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Kastike sopii uusille perunoille, keitetyille porkkanoille ja kukkakaalille sekä kalalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
8 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›