Siirry sisältöön
Kesäkasvikset

Kesäkasvikset

Mausta keitetyt kasvikset sitruunan raikkaalla basilikalla maustetulla voisulalla.

Kesäkasvikset

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 kukkakaalia, isohkoa
  • 800 g porkkanoita
  • 5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 tl sitruunamehua
  • 0 kg tuoretta basilikaa
  • 1 nippu tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Huuhtele vihannekset hyvin. Paloittele kukkakaalit ja porkkanat. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois.
  2. Sulata voi ja lisää siihen mausteet, yrtit hienonnettuna. Kaada seos vihannesten päälle tarjoilukulhoon.
  3. Tarjoa lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 2,8 g
Rasva 3,5 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search