Kevyt jauheliha-kasviskastike

Kevyt jauheliha-kasviskastike

20 min
helppo
87 kcal / 100g
3
2

Kasviksia ja jauhelihaa sisältävä kastike maistuu pastan, perunoiden tai riisin kanssa. Hyvä arkiateria ja nopea valmistaa. Omena tuo pikantin säväyksen tähän jauheliharuokaan.

Ainekset

6 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
1 (200 g)
iso sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
timjamia
1 pussi (400 g)
tomaatti-kasvissekoitusta , esim. Pomodoro
1 iso (250 g)
omena
1
lihaliemikuutio
2 dl
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
  3. Mausta. Lisää kasvissekoitus ja pieniksi kuutioiksi leikattu omena. Sekoita ja anna kiehua pari min.
  4. Lisää liemikuutio, mehu ja ruokakerma. Kuumenna.
  5. Tarjoa perunoiden tai pastan kanssa murennetulla juustolla tai juustoraasteella höystettynä. Koristele annokset esim. tuoreilla yrteillä tai herneenversoilla.

Vinkki

Pastan kanssa tarjottuna on helppoa ripotella päälle Valio Polar® raastetta tai Valio Mustaleima™ raastetta.
Lisukkeeksi
Arkinen juusto-kasvissalaatti
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)