Kevyt jauheliha-kasviskastike

Kevyt jauheliha-kasviskastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kevyt jauheliha-kasviskastike

Kevyt jauheliha-kasviskastike

Kasviksia ja jauhelihaa sisältävä kastike maistuu pastan, perunoiden tai riisin kanssa. Hyvä arkiateria ja nopea valmistaa. Omena tuo pikantin säväyksen tähän jauheliharuokaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 rkl
1 (200 g)
iso sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
timjamia
1 pussi (400 g)
tomaatti-kasvissekoitusta , esim. Pomodoro
1 iso (250 g)
omena
1
lihaliemikuutio
2 dl
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
  3. Mausta. Lisää kasvissekoitus ja pieniksi kuutioiksi leikattu omena. Sekoita ja anna kiehua pari min.
  4. Lisää liemikuutio, mehu ja ruokakerma. Kuumenna.
  5. Tarjoa perunoiden tai pastan kanssa murennetulla juustolla tai juustoraasteella höystettynä. Koristele annokset esim. tuoreilla yrteillä tai herneenversoilla.
Vinkki

Vinkki

Pastan kanssa tarjottuna on helppoa ripotella päälle Valio Polar® raastetta tai Valio Mustaleima™ raastetta.
Lisukkeeksi
Arkinen juusto-kasvissalaatti
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›