Kolmen kerroksen salaatti

Kolmen kerroksen salaatti

20 min
helppo
122 kcal / 100g
0
0

Tässä helpossa salaatissa maistuvat punajuuri, friseesalaatti, rucola, raejuusto sekä cashewpähkinät.

Ainekset

4 annosta
n. 3 (135 g)
etikkapunajuurta
1 ruukku
friseesalaattia
½ ruukkua
villirucolaa
1 prk (200 g)
1 pussi (80 g)
cashewpähkinöitä

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
makeaa sinappia

Ohje

  1. Raasta punajuuret laakealla vadilla. Levitä raaste koko pohjan alueelle.
  2. Revi salaatti ja rucola ja ripottele ilmavana seoksena punajuuriraasteen päälle.
  3. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi tai ripottele raejuusto salaatille.
  4. Paahda cashewpähkinät keskilämmöllä puhtaalla, kuivalla pannulla. Ripottele ne salaatin pinnalle.
  5. Tarjoa kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki

* Kokoa salaatti halutessasi lasisiin annoskulhoihin

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)