
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (135 g) etikkapunajuurta
- 1 ruukku friseesalaattia
- ½ ruukkua villirucolaa
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1 pussi (80 g) cashewpähkinöitä
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 2 rkl makeaa sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Raasta punajuuret laakealla vadilla. Levitä raaste koko pohjan alueelle.
- Revi salaatti ja rucola ja ripottele ilmavana seoksena punajuuriraasteen päälle.
- Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi tai ripottele raejuusto salaatille.
- Paahda cashewpähkinät keskilämmöllä puhtaalla, kuivalla pannulla. Ripottele ne salaatin pinnalle.
- Tarjoa kermaviilikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa