Kolmen kerroksen salaatti

Kolmen kerroksen salaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kolmen kerroksen salaatti

Kolmen kerroksen salaatti

Tässä helpossa salaatissa maistuvat punajuuri, friseesalaatti, rucola, raejuusto sekä cashewpähkinät.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 3 (135 g)
etikkapunajuurta
1 ruukku
friseesalaattia
½ ruukkua
villirucolaa
1 prk (200 g)
1 pussi (80 g)
cashewpähkinöitä

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
makeaa sinappia

Ohje

  1. Raasta punajuuret laakealla vadilla. Levitä raaste koko pohjan alueelle.
  2. Revi salaatti ja rucola ja ripottele ilmavana seoksena punajuuriraasteen päälle.
  3. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi tai ripottele raejuusto salaatille.
  4. Paahda cashewpähkinät keskilämmöllä puhtaalla, kuivalla pannulla. Ripottele ne salaatin pinnalle.
  5. Tarjoa kermaviilikastikkeen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Kokoa salaatti halutessasi lasisiin annoskulhoihin

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›