Kolmen kerroksen salaatti

Kolmen kerroksen salaatti

Tässä helpossa salaatissa maistuvat punajuuri, friseesalaatti, rucola, raejuusto sekä cashewpähkinät.

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 3 (135 g)
etikkapunajuurta
1 ruukku
friseesalaattia
½ ruukkua
villirucolaa
1 prk (200 g)
1 pussi (80 g)
cashewpähkinöitä

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
makeaa sinappia

Ohje

  1. Raasta punajuuret laakealla vadilla. Levitä raaste koko pohjan alueelle.
  2. Revi salaatti ja rucola ja ripottele ilmavana seoksena punajuuriraasteen päälle.
  3. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi tai ripottele raejuusto salaatille.
  4. Paahda cashewpähkinät keskilämmöllä puhtaalla, kuivalla pannulla. Ripottele ne salaatin pinnalle.
  5. Tarjoa kermaviilikastikkeen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Kokoa salaatti halutessasi lasisiin annoskulhoihin

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›