Punajuurisalaatti

Punajuurisalaatti

Tässä herkullisessa punajuurisalaatissa punajuuri ja AURA juusto kohtaavat vastustamattomalla tavalla.

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 (400 g)
punajuurta
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1
endiivi , friseesalaattia tai rucolaa
n. 100 g

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
hienonnettua timjamia , sitruunamelissaa tai basilikaa
2 tl
sokeria
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Pese punajuuret hyvin ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet laakealle vadille. Valele punajuurille sitruunamehua ja jauha hiukan mustapippuria. Sekoittele.
  3. Ripota punajuurille juusto. Lisää salaatti vadin reunoille.
  4. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike eri kulhosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)