Punajuurisalaatti

Punajuurisalaatti

1 h 5 min
helppo
109 kcal / 100g
0
0

Tässä herkullisessa punajuurisalaatissa punajuuri ja AURA juusto kohtaavat vastustamattomalla tavalla.

Ainekset

6 annosta
3 (400 g)
punajuurta
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1
endiivi , friseesalaattia tai rucolaa
n. 100 g

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
hienonnettua timjamia , sitruunamelissaa tai basilikaa
2 tl
sokeria
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Pese punajuuret hyvin ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet laakealle vadille. Valele punajuurille sitruunamehua ja jauha hiukan mustapippuria. Sekoittele.
  3. Ripota punajuurille juusto. Lisää salaatti vadin reunoille.
  4. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike eri kulhosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
93 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)