AURA punajuurisalaatti

AURA punajuurisalaatti

AURA juusto ja punajuuri ovat loistelias makupari. Maukkaaseen salaattiin tarvitset tarkoin valitut, laadukkaat raaka-aineet. Tarjoa juhlavassa noutopöydässä.

Ainekset10 annosta

10 annosta
10 (keskikokoista)
punajuurta
vettä , suolaa
1 - 2 ruukkua
rucolaa ja/tai villirucolaa
1 pkt (170 g)
1 ruukku
tuoretta oreganoa
100 g
saksanpähkinöitä

Kastike

1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamietikkaa
2 rkl
Dijon-sinappia
1 - 2 tl
sokeria

Ohje

  1. Keitä punajuuret suolalla maustetussa vedessä sopivan kypsiksi.
  2. Jäähdytä, kuori, halkaise ja leikkaa kypsät punajuuret paksuhkoiksi viipaleiksi.
  3. Kerrostele punajuuret, rucolan, karkeasti murennetun AURA juuston, hienonnetun oreganon, puolitettujen pähkinöiden ja kastikkeen kanssa salaattivadille tai -kulhoon.
  4. Anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›