
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 2 valkosipulin kynttä
- ¼ punaista chilipalkoa
- 2 rkl tuoretta korianteria
- 2 rkl ruohosipulia
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl sokeria
- 1½ rkl limetin mehua
-
½ prk (à 120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Tarjoiluun
- 0 kg patonkia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Hienonna valkosipulin kynsi, chili, ja yrtit. Kuumenna voi kasarissa. Kuullota valkosipuli ja chili. Lisää sokeri, limetin mehu ja smetana. Anna kiehahtaa.
- Lisää katkaravut ja yrtit. Kuumenna nopeasti, etteivät katkaravut sitkisty.
- Valuta tarjoiltaessa pinnalle lusikallinen smetanaa.
- Tarjoa lämpimänä rapeakuorisen patongin kanssa tai kylmänä salaattipediltä esim. alkupalaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- patonkia