Korianterikatkaravut

Korianterikatkaravut

15 min
helppo
172 kcal / 100g
1
0

Itämainen vivahde sopii katkaravuille ja korianterikatkaravut katoavatkin parempiin suihin silmänräpäyksessä. Mainio tarjottava illanistujaisiin.

Ainekset

4 annosta
180 g
katkarapuja
2
valkosipulin kynttä
¼
punaista chilipalkoa
2 rkl
tuoretta korianteria
2 rkl
ruohosipulia
1 rkl
1 rkl
sokeria
1 ½ rkl
limetin mehua
½ prk (à 120 g)

Tarjoiluun

patonkia

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut.
  2. Hienonna valkosipulin kynsi, chili, ja yrtit. Kuumenna voi kasarissa. Kuullota valkosipuli ja chili. Lisää sokeri, limetin mehu ja smetana. Anna kiehahtaa.
  3. Lisää katkaravut ja yrtit. Kuumenna nopeasti, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Valuta tarjoiltaessa pinnalle lusikallinen smetanaa.
  5. Tarjoa lämpimänä rapeakuorisen patongin kanssa tai kylmänä salaattipediltä esim. alkupalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)