Kukkakaalicouscous

Kukkakaalicouscous

Hienonnettu kukkakaali toimii mainiosti riisin tai couscousin korvikkeena aterialla. Se kypsyy parissa minuutissa ja maistuu koko perheelle.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 400 g)
kukkakaali
75 g
2 rkl
sitruunamehua
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali kahtia. Poista lehdet ja kova kanta. Leikkaa isoiksi kukinnoiksi.
  2. Laita kukinnot tehosekoittimeen. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes kukkakaali on tasaista murua. Voit myös hienontaa kukkakaalin veitsellä.
  3. Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää kukkakaalimuru ja sitruunamehu. Sekoita. Anna paistua muutama min.
  4. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  5. Tarjoa paistetun tai grillatun kalan tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)