
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.88
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 4 dl marjoja (mustikoita ja vadelmia)
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 1 kananmuna
- ½ dl sokeria
- ½ tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos.
- Levitä taikina voidellun, halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä marjat päälle. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle
- Paista 200 asteessa 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
29,9 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa