Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kvinoaa
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- ½ (n. 0,5 dl) sitruunan mehu
- 1-1½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- ½ tl suolaa
- 1 tl kuivattua minttua
- 1 (50 g) punasipuli
- 3 (60 g) kuivattuja, pehmeitä viikunoita
- 4-5 (50 g) aurinkokuivattuja tomaatteja vedessä tai öljyssä
Kanelijogurtti
-
3 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ tl kanelia
- ½ rkl siirappia
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele kvinoa siivilässä. Keitä se kypsäksi suolalla (1/4 tl) maustetussa vedessä (6 dl) 15 - 20 min. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
- Valuta kvinoa siivilässä. Sekoita jäähtyneen kvinoan joukkoon öljy, sitruunamehu, kuoriraaste, persilja sekä mausteet.
- Hienonna sipuli. Viipaloi viikunat ja aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä kvinoaseokseen.
- Mausta jogurtti kanelilla ja siirapilla. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
16,8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa