
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 punaista chiliä
- 1 punainen paprika
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
-
1 prk (à 200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- ½ rkl juoksevaa hunajaa
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl suolaa
-
2
kevätsipulia varsineen
- 50 g purjoa
Voit kokeilla myös - 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 dl kivennäisvettä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise chili(t), poista siemenet ja hienonna. Lohko paprika neljään osaan.
- Laita tuorejuusto, kermaviili, paprika, chili, hunaja, sitruunamehu ja suola leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen. Anna käydä, kunnes seos on tasaista. Voit myös käyttää sauvasekoitinta, paloittele paprika tällöin pienempiin osiin.
- Viipaloi kevätsipulit. Lisää sipulit ja kivennäisvesi keittoon.
- Laita valutetut katkaravut annoslautasten pohjalle keoksi keskelle. Kaada ympärille keitto.
- Koristele halutessasi kevätsipuli- tai purjorenkailla. Tarjoa kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa