Lämpimät parsaleivät

Lämpimät parsaleivät

22 min
helppo
144 kcal / 100g
0
0

Parsasesongin aikaan keväällä kannattaa hyödyntää loput höyrytetyt parsat lämpimien voileipien täytteenä.

Ainekset

4 kpl
4 viipaletta
maalaisleipää
2 rkl
4 viipaletta
parmankinkkua
8
tuoretta, vihreää parsaa höyrytettynä

Juustokuorrutus

1
kananmuna
2 tl
Dijon-sinappia
1 rkl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Voitele leipäviipaleet ja laita uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kinkku leipäviipaleille. Pilko parsa pitkittäin 2 - 3 osaan ja jaa leiville kinkun päälle.
  2. Sekoita juustokuorrutuksen aineet ja jaa kuorrutus leiville. Paista 200 asteessa 15 min tai kunnes leivät ovat kauniin kullanruskeita.
  3. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
190 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)