Lämpimät parsaleivät

Lämpimät parsaleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lämpimät parsaleivät

Lämpimät parsaleivät

Parsasesongin aikaan keväällä kannattaa hyödyntää loput höyrytetyt parsat lämpimien voileipien täytteenä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
12 min
Yhteensä
22 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
4 viipaletta
maalaisleipää
2 rkl
4 viipaletta
parmankinkkua
8
tuoretta, vihreää parsaa höyrytettynä

Juustokuorrutus

1
kananmuna
2 tl
Dijon-sinappia
1 rkl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Voitele leipäviipaleet ja laita uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kinkku leipäviipaleille. Pilko parsa pitkittäin 2 - 3 osaan ja jaa leiville kinkun päälle.
  2. Sekoita juustokuorrutuksen aineet ja jaa kuorrutus leiville. Paista 200 asteessa 15 min tai kunnes leivät ovat kauniin kullanruskeita.
  3. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›