Leipäjuustopaistos

Leipäjuustopaistos

Perinteisyyttä henkivät juustokupposet sopivat suomalaisen aterian päätökseksi.

25 min
helppo
271 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 200 g
leipäjuustoa
1 dl
lakkahilloa
2 dl

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi ja annostele uuninkestäviin kahvikuppeihin tai pieniin kulhoihin. Lusikoi päälle hilloa. Kaada päälle kerma.
  2. Nosta kupit pellille ja kuumenna 200 asteessa n. 15 min, kunnes pinta on hiukan saanut väriä. Voit kuumentaa kupposet myös mikroaaltouunissa täydellä teholla (800 W) 3 min
  3. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
354 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›