Rahka-voitaikina | |
---|---|
250 g | |
250 g | |
4 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
1 dl | pitkäjyväistä riisiä |
4 dl | vettä |
½ dl (50 g) | kapriksia hienonnettuna |
½ rasiaa (à 200 g) | Valio Viola® kevyt tilli tuorejuustoa tai 0.5 rasiaaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa |
3 | keitettyä (10 min) kananmunaa |
300 g | tuoresuolattua kirjolohta |
1 dl | tilliä hienonnettuna |
Voiteluun | |
1 | kananmuna |
Kapris-remoulade | |
1 prk (150 g) | |
2 rkl | majoneesia |
1 rkl | kapriksia hienonnettuna |
1 - 2 rkl | kurkkusalaattia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.