Juusto-savukalapiiras

Juusto-savukalapiiras
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juusto-savukalapiiras

Juusto-savukalapiiras

Tämä piiras saa täyteläisen makunsa Emmental-juustosta ja kylmäsavustetusta kirjolohesta. Se sopii sekä teepöytään että salaatin kanssa tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
100 g
50 g
¼ dl
2 ½ dl
(karkeita) vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

100 g
purjosipulia
1 rkl
150 g
kylmäsavustettua kirjolohifileetä
½ dl
tilliä hienonnettuna
200 g
3
kananmunaa
1 ¾ dl
valkopippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin juustoraaste, ruokakerma ja yhdistetyt kuivat aineet. Levitä taikina voideltuun, halkaisijaltaan n. 24 cm:n suuruiseen vuokaan.
  2. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi ja hauduta pehmeäksi voissa. Suikaloi kala ja levitä piiraspohjalle purjon, tillin ja juustoraasteen kanssa.
  3. Sekoita munat kerman kanssa ja mausta valkopippurilla. Kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes piiraan pinta on saanut kauniin värin.
  4. Tarjoile lämpimänä esim. salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›