
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 2 laakerinlehteä
- 6-8 maustepippuria
- 1½ tl suolaa
-
3
kesäsipulia
- 1 sipuli
Voit kokeilla myös - 3 (300 g) porkkanaa
- 6-7 isoa (n. 700 g) perunaa
- 1 (750 g) kirjolohifilee
Tarjoiluun
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Gremolata
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 rkl sitruunankuorta
- 1 pieni valkosipulin kynsi
Jaa resepti
Ohje
- Keitä laakerinlehdillä, pippureilla ja suolalla maustetussa vedessä hienonnettua sipulia, pieniksi kuutioiksi leikattua porkkanaa ja perunoita.
- Poista kalasta ruodot pihdeillä. Leikkaa fileestä pienehköjä, nahattomia suikaleita tai kuutioita. Lisää ne kypsien kasvisten ja perunakuutioiden päälle kattilaan. Anna hautua muutama minuutti, kunnes kala on kypsää.
- Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi ja laita tarjolle esim. pieneen, kuuman kestävään kannuun. Voit myös halutessasi laittaa kerman keiton joukkoon.
- Sekoita gremolatan ainekset. Laita seos tarjolle, jotta ruokailijat voivat ripotella siitä oman keittonsa päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa