
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 850 g kirjolohifileetä
- 1 tl sitruunapippuria
Täyte
- 1 pussi (180 g) kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ¾ dl tilliä
Pinnalle
- ¼ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin täyte: Sulata katkaravut, valuta niistä suolainen vesi pois siivilässä. Huuhdo salaattijuustokuutiot nopeasti kylmällä vedellä siivilässä, valuta. Hienonna tilli veitsellä.
- Yhdistä salaattijuustokuutiot ja katkaravut kulhossa. Hienonna niitä kevyesti sauvasekoittimella, seos saa jäädä karkeaksi. Voit käyttää myös monitoimikonetta. Lisää tilli.
- Huuhtele filee kylmällä vedellä, pyyhi kuivaksi talouspaperilla. Poista ruodot. Leikkaa fileestä ohuehkoja n. 7 cm:n levyisiä, nahattomia viipaleita. Levitä ne leivinpaperin päälle.
- Jaa viipaleille täyte. Kiepauta rulliksi. Lado rullat pystyyn uunivuokaan vieri viereen niin että ne pysyvät pystyssä.
- Kypsennä 175 asteessa 35 - 40 min. Ripota pinnalle tilliä.
- Tarjoa kuumana tai kylmänä alkuruokana tai kuumana pääruokana keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
15,8 g
Hiilihydraatti
0,2 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa