Lohiruusukkeet

Lohiruusukkeet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohiruusukkeet

Lohiruusukkeet

Lohiruusukkeet voit tarjota niin kylmänä alkuruokana kuin kuumana pääruokanakin. Alkuruoaksi tästä annoksesta riittää kahdeksalle ruokailijalla, pääruoaksi viidelle.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
850 g
kirjolohifileetä
1 tl
sitruunapippuria

Täyte

1 pussi (180 g)
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 prk (180 g)
¾ dl
tilliä

Pinnalle

¼ dl
tilliä

Ohje

  1. Valmista ensin täyte: Sulata katkaravut, valuta niistä suolainen vesi pois siivilässä. Huuhdo salaattijuustokuutiot nopeasti kylmällä vedellä siivilässä, valuta. Hienonna tilli veitsellä.
  2. Yhdistä salaattijuustokuutiot ja katkaravut kulhossa. Hienonna niitä kevyesti sauvasekoittimella, seos saa jäädä karkeaksi. Voit käyttää myös monitoimikonetta. Lisää tilli.
  3. Huuhtele filee kylmällä vedellä, pyyhi kuivaksi talouspaperilla. Poista ruodot. Leikkaa fileestä ohuehkoja n. 7 cm:n levyisiä, nahattomia viipaleita. Levitä ne leivinpaperin päälle.
  4. Jaa viipaleille täyte. Kiepauta rulliksi. Lado rullat pystyyn uunivuokaan vieri viereen niin että ne pysyvät pystyssä.
  5. Kypsennä 175 asteessa 35 - 40 min. Ripota pinnalle tilliä.
  6. Tarjoa kuumana tai kylmänä alkuruokana tai kuumana pääruokana keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›