Makea hedelmäbruschetta

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Makea hedelmäbruschetta

Makea hedelmäbruschetta

Perinteinen bruschetta on monille tuttu alkupala, mutta se muuntuu helposti myös makeaksi jälkiruoaksi.

15 min
helppo
271 kcal / 100g
0
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl
½ rasiaa (à 200 g)
2 tl
raastettua sitruunankuorta
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
1 rkl
4
pullaviipaletta

Hedelmäsiirappi

1 rkl
½ dl
pekaanipähkinöitä
200 g
hedelmiä paloiteltuna
½ dl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Vaahdota kuohukerma ja lisää notkistettu tuorejuusto. Mausta sitruunankuorella, mehulla ja sokerilla.
  2. Sivele pullaviipaleet kevyesti Oivariini rasvalla ja paahda 200 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia.
  3. Kuumenna voi kattilassa ja lisää pähkinät. Pyörittele hetki. Lisää viipaloidut tai kuutioidut hedelmät ja lopuksi vaahterasiirappi.
  4. Levitä sitrusvaahtoa pullaviipaleille ja asettele päälle lämmintä hedelmäsiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›