Makea hedelmäbruschetta

Makea hedelmäbruschetta

15 min
helppo
271 kcal / 100g
0
0

Perinteinen bruschetta on monille tuttu alkupala, mutta se muuntuu helposti myös makeaksi jälkiruoaksi.

Ainekset

4 annosta
1 dl
½ rasiaa (à 200 g)
2 tl
raastettua sitruunankuorta
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
1 rkl
4
pullaviipaletta

Hedelmäsiirappi

1 rkl
½ dl
pekaanipähkinöitä
200 g
hedelmiä paloiteltuna
½ dl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Vaahdota kuohukerma ja lisää notkistettu tuorejuusto. Mausta sitruunankuorella, mehulla ja sokerilla.
  2. Sivele pullaviipaleet kevyesti Oivariini rasvalla ja paahda 200 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia.
  3. Kuumenna voi kattilassa ja lisää pähkinät. Pyörittele hetki. Lisää viipaloidut tai kuutioidut hedelmät ja lopuksi vaahterasiirappi.
  4. Levitä sitrusvaahtoa pullaviipaleille ja asettele päälle lämmintä hedelmäsiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
16 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)