Raparperihillo

Raparperihillo

30 min
helppo
99 kcal / 100g
1
8

Käytä raparperihilloa kakkujen täytteenä sekä jogurtin, rahkan ja jäätelön kanssa.

Ainekset

null annosta
2 l (900 g)
raparperipaloja
½ dl
vettä
n. 2 dl
hillosokeria

Ohje

  1. Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan.
  2. Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  3. Lisää hillosokeri ja keitä muutama minuutti.
  4. Jäähdytä hillo.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)