Raparperihillo

Raparperihillo

Käytä raparperihilloa kakkujen täytteenä sekä jogurtin, rahkan ja jäätelön kanssa.

Ainekset4 dl

4 dl
2 l (900 g)
raparperipaloja
½ dl
vettä
n. 2 dl
hillosokeria

Ohje

  1. Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan.
  2. Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  3. Lisää hillosokeri ja keitä muutama minuutti.
  4. Jäähdytä hillo.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›