Raparperihillo

Raparperihillo
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperihillo

Raparperihillo

Käytä raparperihilloa kakkujen täytteenä sekä jogurtin, rahkan ja jäätelön kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 dl

4 dl
2 l (900 g)
raparperipaloja
½ dl
vettä
n. 2 dl
hillosokeria

Ohje

  1. Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan.
  2. Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  3. Lisää hillosokeri ja keitä muutama minuutti.
  4. Jäähdytä hillo.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›