
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
42 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2 keltuaista
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Marenki
- 2 valkuaista
- 1½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl mantelilastuja
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- ½ dl espressoa kylmänä
- 2 tl espresso-pikakahvijauhetta
- ¾ dl sokeria
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon keltuaiset. Lisää maito ja jauho-leivinjauheseos vuorotellen. Levitä taikina kevyesti voidellulle leivinpaperille uunipellille.
- Valmista marenki. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokerit vaahdon joukkoon vähitellen ja samalla vatkaten. Levitä marenki taikinan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut. Paista 200 asteessa 12 min.
- Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon kahvijuoma, pikakahvijauhe ja sokeri sekä vaahdotettu kerma. Leikkaa jäähtyneestä pohjasta muotilla samankokoisia sydämiä. Levitä puolelle sydämistä täytettä ja nosta toiset sydämet päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
30,4 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa