
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
14 min
Yhteensä
44 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1½ dl (90 g) pakastemustikoita
- 1 tl perunajauhoja
Kuorrutus ja sydän
- 1 rkl (10 g) mustikoita
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl sitruunankuorta raastettuna
- 1 dl tomusokeria
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Pinnalle
- 30 g valkosuklaalastuja
- 1-2 rkl (10 g) mustikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sulata voi. Lisää siihen maito, sekoita. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe.
- Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen voi-maitoseos ja jauho-leivinjauheseos.
- Sekoita pakastemustikoiden joukkoon perunajauhot. Lisää viimeisenä taikinaan. Sekoita mahdollisimman vähän, ettei taikina värjäänny.
- Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 14 min tai kunnes kypsiä. Jäähdytä.
- Sulata mustikat. Purista niistä mehu siivilässä. Sekoita huoneenlämpöiseen tuorejuustoon mikrossa pehmitetty voi, sitruunankuori ja tomusokeri. Lisää kerma joukkoon pienissä erissä, vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää mustikkamehu. Siirrä seos pursotuspussiin tai minigrip-pussiin. Leikkaa kulmaan reikä.
- Tee veitsellä pieni viilto jäähtyneiden leivonnaisten keskelle.
- Pursota siitä hiukan (n. 1 tl) täytettä muffinin sisään.
- Pursota tai levitä veitsellä loppu kuorrutus päälle. Koristele mustikoilla ja valkosuklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
300 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
35,6 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa