Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (200 g) omenoita karkeana raasteena
- 0 kg limetin kuori raastettuna
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 rkl inkiväärisiirappia
- 3 kananmunaa
- 2½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Väliin ja päälle
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl inkiväärisiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Raasta omenat. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta limetin vihreä kuori ohuelti ja sekoittele omenaraasteeseen.
- Voitele ja korppujauhota tasapohjainen kakkuvuoka (halkaisija n. 24 cm) tai vuoraa se leivinpaperilla. Voit käyttää myös irtopohjavuokaa
- Sulata voi. Sekoita siihen maito ja inkiväärisiirappi. Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet seoksena vuorotellen voisulaseoksen kanssa. Sekoita viimeisenä joukkoon omenaraaste. Kaada taikina vuokaan.
- Paista 175 asteessa 40 - 45 min. Anna jäähtyä. Halkaise kakku. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja muut aineet. Levitä kakun väliin ja päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
251 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
33,7 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- limetin kuori
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.