Omenafocaccia

Omenafocaccia

1 h 13 min
keskitaso
240 kcal / 100g
0
0

Hauska omenafocaccia on parhaimmillaan vastapaistettuna ja maidon kanssa nautittuna.

Ainekset

8 annosta

Pohja

2 dl
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
¾ dl
sokeria
1 tl
kardemummaa
n. 4 dl
vehnäjauhoja
½ dl

Täyte

4 - 5 (400 g)
hapahkoa omenaa
1 tl
kanelia
¾ dl
fariinisokeria
50 g (vajaa 1 dl)
hasselpähkinärouhetta
2 - 3 dl

Ohje

  1. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja lopuksi Oivariini puuhaarukalla sekoittaen.
  2. Kaada löysä taikina uunipellille leivinpaperille. Ripota taikinan päälle jauhoja. Taputtele ympyrä (Ø n. 30 cm). Anna kohota liinan alla.
  3. Viipaloi kuoritut omenat mikroastiaan. Sekoita omenoihin sokeri ja kaneli. Pehmitä omenia mikrossa n. 3 - 5 min.
  4. Lisää hasselpähkinärouhe. Kaada seos kohonneelle pohjalle. Ripota juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa n. 13 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)