
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
43 min
Yhteensä
1 h 13 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ⅓ pkt (à 50 g) hiivaa
- ½ tl suolaa
- ¾ dl sokeria
- 1 tl kardemummaa
- 4 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 4-5 (400 g) hapahkoa omenaa
- 1 tl kanelia
- ¾ dl fariinisokeria
- vajaa 1 dl hasselpähkinärouhetta
-
2-3 dl
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja lopuksi Oivariini puuhaarukalla sekoittaen.
- Kaada löysä taikina uunipellille leivinpaperille. Ripota taikinan päälle jauhoja. Taputtele ympyrä (Ø n. 30 cm). Anna kohota liinan alla.
- Viipaloi kuoritut omenat mikroastiaan. Sekoita omenoihin sokeri ja kaneli. Pehmitä omenia mikrossa n. 3 - 5 min.
- Lisää hasselpähkinärouhe. Kaada seos kohonneelle pohjalle. Ripota juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa n. 13 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
27,9 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa